About


Originally from the north of Vietnam, in 2012, I moved to Saigon, where I worked as an editor in a publishing house for more than five years.

I speak Vietnamese, English, French, Spanish and Khmer to various degrees of proficiency.

My debut novella in French language, Désir et sommeil, has been published on Amazon under Kindle Direct Publishing scheme. My poems have appeared in Counterpunch (August 2015) and  Mekong Review (issue 5, November 2016) and Suitcase of Chrysanthemums, an annual anthology of great weather for MEDIA (August 2018). My interview with Vietnamese author Nguyen Binh Phuong has been featured in the 6th issue of Mekong Review (February 2017).

One thought on “About

  1. mình là giáo viên tiếng anh cấp 2.mình ở Đăknông nên không có điều kiện để đăng kí ôn thi ở trung tâm nào.tự ôn thôi nhưng mình thấy khó quá chỉ đạt trình độ B1 thôi.mình có gd và con nhỏ nên cũng không có nhiều thời gian dể ôn.nhưng mình thích kì thi này vì đánh giá đúng năng lực không thể có tiêu cực được.mình rất phục bạn có số điểm cao như vậy.chắc bạn cũng có phương pháp ôn đặc biệt và nhiều quyển sách hay.Bạn có thể share cho mình ít kinh nghiệm ôn thi vá tên một số quyển sách đươc không?nếu được thực sự cảm ơn bạn.vì mình còn một tháng nữa là thi rồi.mình thực sự rất căng thẳng bạn à.nếu đọc được mail của mỉnh rất mong nhận đươc hồi âm của bạn.cảm ơn nhièu

    Like

Để lại lời bình

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s